Personvern

Våre brukeres tillit er av største viktighet for oss og derfor ønsker vi å gi deg informasjon om vår personvernerklæring. 

Nettside

Vi anvender statistikk om brukere og trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon, alt er anonymt. Formålet med dette er å utvikle og forbedre nettstedet gjennom å forstå hvordan det anvendes. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg som bruker aldri kobles sammen med din identitet. Din IP-adresse lagres av sikkerhetsmessige årsaker bare i de tilfeller du selv aktivt registrerer deg på nettstedet ved å benytte vårt kontaktskjema.

formål, INNsamling og behandling

Vi behandler personopplysninger for våre kunder med det formål å kunne oppfylle våre forpliktelser i oppdragsavtalene vi har med våre kunder.

Eksempler på opplysninger som blir behandlet er navn, adresse, e-postadresser, telefonnumre, stillingsbetegnelser, fødselsdato og andre relevante opplysninger. Vi gjør oppmerksom på at listen ikke er uttømmende. All behandling skjer i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Resultat Regnskap Kongsvinger AS har skriftlig databehandleravtale med sine underleverandører.

Utlevering, innsyn, endring og sletting

Vi utleverer ikke opplysninger til tredjeparter med mindre annet er avtalt. Du har rett til å få informasjon om hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler de, med unntak av informasjon som er underlagt lovpålagt taushetsplikt. Du kan kreve at vi retter, endrer eller sletter opplysninger om deg om de ikke er korrekte eller unødvendige. Vi oppbevarer kun personopplysninger som er nødvendig i henhold til formålet med opplysningene samt i overensstemmelse med gjeldende lover og forskrifter.

kontakt

Du er når som helst velkommen til å ta kontakt med daglig leder, som er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. 


Hvis du ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics kan dette deaktiveres på adressen: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Mer informasjon om hvordan du kan unngå informasjonskapsler kan du lese på www.allaboutcookies.org.

Til hovedsiden